Obsah fóra forum.crohnclub.sk forum.crohnclub.sk
Fórum pre Slovak Crohn Club

FAQFAQ   HľadaťHľadať   Zoznam používateľovZoznam používateľov   Používateľské skupinyPoužívateľské skupiny   Výpočet CDAIVýpočet CDAI   RegistráciaRegistrácia 
 GalériaGaléria   NastaveniaNastavenia   Prihlásiť, pre kontrolu súkromných správPrihlásiť, pre kontrolu súkromných správ   PrihláseniePrihlásenie 

NOVINKY - design, funkcionalita

Toto fórum je zamknuté, nemôžete tu písať ani upravovať príspevky   Táto téma je zamknutá bez možností úpravy príspevkov a písania odpovedí    Obsah fóra forum.crohnclub.sk -> Novinky a oznamy
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
maros_ba
ForumAdmin

Založený: 15.06.2004

PríspevokZaslal: Pi,17.12.2004 16:06    Predmet: NOVINKY - design, funkcionalita Odpovedať s citátom

Zoznam zmien v obsahu fór a v jeho funkcionalite.

(združenie pôvodných príspevkov z témy NOVINKY).

_

Naposledy upravil maros_ba dňa Št,04.05.2006 8:19, celkom upravené 1 krát
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
maros_ba
ForumAdmin

PríspevokZaslal: Pi,17.12.2004 16:12    Predmet: Odpovedať s citátom

admin Zaslal: Št,15.04.2004 19:52
Pribudlo nové fórum Otázky na odborníkov, do ktorého môžete adresovať svoje otázky na lekárov a po nazbieraní sa raz za čas odovzdajú odborníkom. Ich odpovede potom zverejníme. Skúste pošpekulovať nad otázkami.

admin Zaslal: Po,19.04.2004 1:10

Pribudla do menu položka výpočet CDAI kliknutím na ktorú sa zobrazí formulár slúžiaci na výpočet CDAI. Stačí vyplniť potrebné údaje a kliknúť na Vypočítať CDAI. Body sa rátajú aj z neúplných údajov, pričom výsledok je to vtedy potrebné považovať za orientačný údaj.

Ak je používateľ prihlásený, môže zadané údaje uložiť a neskôr znovu načítať za účelom napr. doplnenia, ak sú tieto údaje zadávané priebežne počas sledovaného týždňa. Uložené záznamy sú identifikované dátumom začiatku pozoovania.

Časom pribudne možnosť vytvárania štatistík nad uloženými údajmi, rovnako aj možnosť posielať výsledný formulár na zadanú e-mailovú adresu.

maros_ba Zaslal: Št,19.08.2004 15:45

Ako nový admin mám tú česť Vám predstaviť nové usporiadanie fóra.

V starom fóre "O všetkom" toho zostalo ešte dosť , takže privítam každý dobrý návrh na nové fórum .

maros_ba Zaslal: Pi,24.09.2004 15:30

Vzhľadom na to, že o jedle sa nazbieralo viacero príspevkov v rôznych častiach diskusie, pridal som nové fórum Jedlo - je to boj?

Site Admin

Založený: 28.02.2004

PríspevokZaslal: St,16.02.2005 2:11    Predmet: Odpovedať s citátom

Vzhladom na reklamne aktvity urcitych neregistrovanych pouzivatelov som bol nuteny zmenit nastavenia z anonymneho pristupu na registrovany pre vsetky fora. Znamena to, ze od teraz mozu prispevky pisat iba registrovani a prihlaseni pouzivatelia. Citat mozu samozrejme vsetci vsetko, tak ako doteraz.

Jano
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
admin
Site Admin

PríspevokZaslal: Št,03.08.2006 23:52    Predmet: Odpovedať s citátom

Aktualizoval som forum. Ak narazite na nejake problemy v novej verzii, prosim, informujte ma.
Návrat hore
admin
Site Admin

PríspevokZaslal: So,12.08.2006 15:45    Predmet: Odpovedať s citátom

Do procesu registracia bola pridana vizualna konrola proti robotom. Hadam to trosku obmedzi spammerov ako je XRumer754.
Návrat hore
maros_ba
ForumAdmin

PríspevokZaslal: Št,19.10.2006 14:57    Predmet: Odpovedať s citátom

Spameri sa činia stále viac... Crying or Very sad

Preto som pridal nutnosť aktivácie konta užívateľom prostredníctvom zaslaného emailu. Ak to nepomôže, bude musieť prejsť na aktiváciu adminom, resp. moderátormi - to neviem, či je možné.

Každý, koho v živote stretnem, je v niečom lepši než ja, a tak sa od neho učím. (R. Emerson)
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
hruza
 •••••

PríspevokZaslal: Po,28.05.2007 11:06    Predmet: Odpovedať s citátom

Forum som aktualizoval na najnovsiu verziu. Dajte mi prosim vediet, ak sa vyskytnu problemy.
hruza
 •••••

PríspevokZaslal: Po,10.12.2007 10:30    Predmet: Odpovedať s citátom

Pri nasadeni antirobot ochrany nastala jedna chybicka a nefungovala registracia. Problem je odstraneny.
hruza
 •••••

PríspevokZaslal: Št,21.02.2008 12:53    Predmet: Odpovedať s citátom

Problemy so zadavanim prispevkov a tem by mal byt uspesne odstraneny. Prosim, hlaste mi, ak sa este vyskytnu nejake problemy.
hruza
 •••••

PríspevokZaslal: Ne,07.12.2008 2:23    Predmet: Odpovedať s citátom

Boli problemy s rychlostou webu a s registraciou. Oba problemy su dufam uspesne odstranene.
Toto fórum je zamknuté, nemôžete tu písať ani upravovať príspevky   Táto téma je zamknutá bez možností úpravy príspevkov a písania odpovedí    Obsah fóra forum.crohnclub.sk -> Novinky a oznamy Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Prejdi na: