Založený: 28.02.2004 Príspevky: 2696 Bydlisko: niekde pri Bratislave
Zaslal: Pi,18.01.2008 14:56 Predmet:
zistujem, ze jedinou aktivitou, ktora ma postavi na nohy aj v tom horsom obdobi je pohyb a sport; pricom najvacsie zasluhy ma pritom radost z pohybu
pred casom ked mi bolo najhorsie a boleli uz aj klby z prednisonu, isla som lyzovat a zrazu vsetko zmizlo
a teraz, pred par dnami som schytala nejaky virus, z ktoreho som dva dni vracala a posledny vracaci den som zakoncila hodinou a pol potenia sa na kurze tanca a tiez bolo zrazu vsetky bruchaboly, hlavyboly a vracacie prepdoludnia prec
takze aj ked je najhrosie, dolezity je dobry pocit a radost z pohybu, vyplavenim endorfinov aj bolest mizne
len to neprehanat _________________ l(i)enka
Založený: 06.01.2007 Príspevky: 1215 Bydlisko: Košice
Zaslal: Pi,18.01.2008 20:46 Predmet:
Ha, konečne vysvetlenie. Minulý týždeň som si robil lyžiarsky inštruktorský kurz v Rittenbergu pri Spišskej, a celé 3 dni som sa čudoval (samozrejme s potešením), že z ranných šprintov je ľahučké vyklusanie a poobedňajšie cezpoľné behy nie sú vôbec .. Asi na tom niečo bude... _________________ Alea iacta est...
...viem, čo sa stane s pilotom, keď mu vezmú krídla...
http://picasaweb.google.com/scsontos
Steve Bony
Založený: 06.01.2007 Príspevky: 1215 Bydlisko: Košice
Zaslal: Pi,18.01.2008 21:23 Predmet:
Jasne, vzhůru do bezvědomí . Vieš čo, xanti_pa, že som na to aj myslel, ale začali sme ráno o deviatej lyžovať a večer do pol desiatej sme mali prednášky. Čestne sa priznám, že som bol riadne dojebabraný nielen fyzicky, ale aj psychicky (jednoducho unavený jak sviňa) . Vypil som dve pivá a bol som tuhý (a to ešte nespomínam Tatranský čaj, slivku a hrušku ). V prvý večer sme do druhej ráno zachránili svet a v priebehu ďalšej pol hodiny slovenské školstvo . Len ráno sme sa museli zachraňovať sami množstvom vody, čaju a kávy . A endorfínov a hlavne adrenalínov sme tam mali spústu. Hlavne dievča od nás z Košíc. Deň pred odchodom si zlomila pravú nohu v predkolení, píšťalu aj ihlicu a tak blbo, že v topánke ... _________________ Alea iacta est...
...viem, čo sa stane s pilotom, keď mu vezmú krídla...
http://picasaweb.google.com/scsontos
Steve Bony
Založený: 02.02.2007 Príspevky: 932 Bydlisko: niekde na východe
Zaslal: Pi,18.01.2008 22:47 Predmet:
Lienka,
hehe rozosmiala si ma, ja a športovať .. vtip roka .
Steve,
ale jasne to sa chápe, tiež keby som nesedela doma na riti tak som mohla ísť kuk na záhradu, mám ju rovno pod vlekom a divila by som sa čo to tam tie decká stvárajú. Lyže by som nevzala, lyžovala som na tom kopci za čias ked tam stala len jedna poma, ani som nepostrehla pomaly kedy dalšie dve postavili. No keby som čo i len tušila, že ťa tam nájdem tak idem na p rechádzku, v skičku by sme aspon ten čaj s čajom ( tatranským ) dali. _________________ Xanti_dží ... kvik-bu
S úsmevom ide všetko ľahšie ... usmievaaaaaaaaaaaj sa
Založený: 28.02.2004 Príspevky: 2696 Bydlisko: niekde pri Bratislave
Zaslal: Ne,20.01.2008 11:01 Predmet:
sportovat moze kazdy a vsade, podla toho kolko si trufa a kolko sa mu chce
mna po tom tancovani uz treti den boli cele telo, takze ucinok okrem tej euforie je citit aj dlhsie, uz sa tesim na dalsiu hodinu _________________ l(i)enka
Založený: 28.02.2004 Príspevky: 1540 Bydlisko: Bratislava
Zaslal: Št,17.04.2008 19:22 Predmet:
hehe.. super vyraz.. lightkovo. A ja som doteraz myslel ze su len cigarety lightky a to je i beh light. Super _________________ http://miniforum.miniweb.sk
Takže pomaly ale isto ,vzhladom k tomu ,že sa po rokoch opäť cítim ako zdravý človek ,začínam so športom . Som už síce trochu starší ,ale kým ma to bude baviť tak s tým neprestanem .Celý život som športoval ,milujem to a vyžívam sa v tom. Kedže som ešte krátko po operácii a ešte mi zatial zakazali zfyzickú záťaž ,tak som začal iba zlahka so stepperom a klukami na bradlách .Budúci týždeň pridám zhyby na hrazde so širokým úchopom (môj najoblúbenejší cvik). A o tri týždne začnem s komplexným posilňovaním celého tela . Potom pridám horský bicykel ,zatial iba kratšie trasy a nakoniec bojové umenie nunchaku ,ktorému sa venujem už asi 23 rokov i ked posledné roky to bolo len sporadicky kvôli zlému zdravotnému stavu, no teraz sa to zmení Tak takýto je plán. Hor sa do práce.
drzim palce... ved bolo nacase aby sa to zacalo menit, ta ne?
ja si pamatam ako mi vraveli do 3 mesiacov ziadne namahave veci ... a tiez som jednym uchom dnu a druhym von ... ved tak treba nie?
aj ja sa pochvalim prihlasil som sa na beh devin bratislava. tak uvidim ako dopadnem
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre