A ja by som už konečne išla Ale neviem ako by som to stíhala cez skúškové, LS bude vraj riadny zabiják. Tak niekedy keď bude teplúčko, by sa nedalo niečo _________________ FUNNY
...všetko zlé je na niečo dobré...
Založený: 06.01.2007 Príspevky: 1215 Bydlisko: Košice
Zaslal: St,13.01.2010 18:23 Predmet:
By sa dalo všetko . Nikde nie je napísané ani dané, že sa nemôžme stretnúť aj viackrát. Alebo urobiť povedzme veľké letné stretko. Zatiaľ je to všetko v štádiu návrhov a predstáv, plánovanie príde neskôr. A budem veľmi potešený, keď sa konečne objavíš aj Ty . _________________ Alea iacta est...
...viem, čo sa stane s pilotom, keď mu vezmú krídla...
http://picasaweb.google.com/scsontos
Steve Bony
Založený: 26.06.2006 Príspevky: 168 Bydlisko: Košice
Zaslal: Ne,24.01.2010 0:27 Predmet:
xanti_pa Napísal:
Noooo zatím podla hlásení zo západu je to Eňa, a my ostatní sme z východu ( ako Traja králi ). Smejko a ty Steve Kašavároš a ja trošku západnejšie zo Spišu.
No ale mám novinku. Našla som záujemcu o stretko až v ďalekom Londýne.
Takže sumarizujem :
Jezulka
Smejko
Steve
Cudzinka (nováčik z Londýna )
Xanti_pa
No zase bude Steve požehnaný medzi ženami.
Kto ďalší má zájem.... nehanbite sa...
a na mňa ste už zabudliiiiii ((((((((( aj ja ceeeeeem ííííííííísť _________________ kemonka :Neplač, že zapadlo slnko, lebo slzy ti zabrania uvidieť hviezdy.(Einstein)
Časy uvádzané v GMT + 1 hodina Choď na stránku Predchádzajúci1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Strana 7 z 7
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre