Obsah fóra forum.crohnclub.sk forum.crohnclub.sk
Fórum pre Slovak Crohn Club

FAQFAQ   HľadaťHľadať   Zoznam používateľovZoznam používateľov   Používateľské skupinyPoužívateľské skupiny   Výpočet CDAIVýpočet CDAI   RegistráciaRegistrácia 
 GalériaGaléria   NastaveniaNastavenia   Prihlásiť, pre kontrolu súkromných správPrihlásiť, pre kontrolu súkromných správ   PrihláseniePrihlásenie 

Biologická liečba
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3 ... 10, 11, 12

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra forum.crohnclub.sk -> Lieky a výživové doplnky
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Igito
 •

Založený: 15.07.2008

PríspevokZaslal: Ut,02.03.2010 22:47    Predmet: Odpovedať s citátom

Odporúčam ti ,druhýkrát to spomenúť , lebo Humira tak ako aj Imuran ,znižuje imunitu a v prípade silnejšieho prechladnutia spojeneho s teplotami by to mohlo byť aj nebezpečné. Ja už som bol v podobnej situacii a podanie mi preložil na další týždeň.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
Tina
 •

Založený: 06.09.2007

PríspevokZaslal: St,03.03.2010 21:03    Predmet: Odpovedať s citátom

Ľakla som sa Shocked , a nabudúce sa už priznám.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
zdeny
 ••

Založený: 09.10.2008

PríspevokZaslal: St,14.04.2010 18:25    Predmet: Odpovedať s citátom

Vcera jsem byl na dalsi infuzy a od rana mi huci v usich, je to velmi neprijemny a taky pres to huceni hur slysim. Mel jste nekdo po podani bio lecby podobny problem. Mel jem to hned po probuzeni.
Návrat hore
jezulka
 ••••

Založený: 21.02.2007

PríspevokZaslal: Pi,23.04.2010 1:22    Predmet: Odpovedať s citátom

to sa mi obcas stava, ale zatial som to nedavala do suvisu s BL...skusim nabuduce odpozorovat
zdeny
 ••

Založený: 09.10.2008

PríspevokZaslal: Pi,23.04.2010 20:51    Predmet: Odpovedať s citátom

Bylo to velmi silny. Druhy den ro bylo lepsi. Taky me zase zacla dost bolet hlava. Mozna se mi probouzi cysta co mam vhlave za okem.
Návrat hore
yerseyy

Založený: 27.05.2008

PríspevokZaslal: Pi,30.04.2010 11:22    Predmet: Odpovedať s citátom

ahojte ake su podmienky aby clovek uzival bio liecbu?dakujem
Návrat hore
lienka
Moderátor
Moderátor

Založený: 28.02.2004

PríspevokZaslal: Po,03.05.2010 15:26    Predmet: Odpovedať s citátom

tych podmienok je pomerne dost; v prvom rade pokial mas MC alebo UC, mozes uzivat Remicade (zchvaluje revizny lekar na odporucanie osetrujuceho GAE), pokial mas UC, Humiru mozes uzivat len v ramci klinickej studie, pri MC je Humira na predpis rovnako ako Remicade

biologicka liecba byva nasadena vtedy, ked zlyha tradicna liecba, t.j. dlhodobo nezaberaju kortikoidy ani imunosupresiva, preto musi byt zdravotny stav prevereny viacerymi "vstupnymi" vysetreniami (krvny obraz, endoskopia, histologia, EKG, testy na TBC, HIV, tehotenstvo...) a celkovym posudenim zdravotneho stavu
este moze byt BL nasadena pocas hospitalizacie, ked nie je mozne cakat na schvalovanie, ale aj vtedy musia byt vsetky vysetrenia urobene

v podstate to dost zavisi od osetrujuceho lekara, ci vyhodnoti tvoj zdravotny stav na BL alebo nie, ako pacient toto dokazes minimalne ovplyvnit, resp. vobec

čo ma nezabije, to ma posilní
Návrat hore
zeto
 •

Založený: 21.02.2006

PríspevokZaslal: So,08.05.2010 15:40    Predmet: Odpovedať s citátom

S tym schvalovanim pocas hospitalizacie neviem ako je to ale ked som pred par rokmi bol v KE v nemocnici a bol som na tom dost zle (a to neprehanam) tak sa mala vybavovat liecba ale kym ta liecba bola vybavena tak som bol na tom tak zle ze som ju uz nemohol dostat a musel som byt prevezeny do BA..

Neviem ako teraz ale papierovacky maju resp mali asi prednost pred zdravim Very Happy
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra forum.crohnclub.sk -> Lieky a výživové doplnky Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Strana 12 z 12

Prejdi na: