Obsah fóra forum.crohnclub.sk forum.crohnclub.sk
Fórum pre Slovak Crohn Club

FAQFAQ   HľadaťHľadať   Zoznam používateľovZoznam používateľov   Používateľské skupinyPoužívateľské skupiny   Výpočet CDAIVýpočet CDAI   RegistráciaRegistrácia 
 GalériaGaléria   NastaveniaNastavenia   Prihlásiť, pre kontrolu súkromných správPrihlásiť, pre kontrolu súkromných správ   PrihláseniePrihlásenie 

vyšeternie u GAE si budem musieť zaplatiť

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra forum.crohnclub.sk -> Lekári, nemocnice a úrady
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
martin73

Založený: 26.11.2009

PríspevokZaslal: Po,08.03.2010 10:33    Predmet: vyšeternie u GAE si budem musieť zaplatiť Odpovedať s citátom

Dnes som bol u môjho GAE bez doporučenia ako ste mi poradili,vlastne do ambulancie som sa ani nedostal..je pravda,že som tam vedený ako dispenzarizovaý pacient...,ale sestrička ma tam odpísala s tým,že ved lieky mám a môže ma jedine tak objednať mimo poradia za 3 týždne,ale len s úhradou mimo poradia,alebo potom až za mesiac a pol!!!
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Xanti_dží
 ••••

Založený: 02.02.2007

PríspevokZaslal: Po,08.03.2010 14:58    Predmet: Re: vyšeternie u GAE si budem musieť zaplatiť Odpovedať s citátom

martin73 Napísal:
Dnes som bol u môjho GAE bez doporučenia ako ste mi poradili,vlastne do ambulancie som sa ani nedostal..je pravda,že som tam vedený ako dispenzarizovaý pacient...,ale sestrička ma tam odpísala s tým,že ved lieky mám a môže ma jedine tak objednať mimo poradia za 3 týždne,ale len s úhradou mimo poradia,alebo potom až za mesiac a pol!!!
Zmeň GAE,
ved ako ja taký prístup nepoznám. Ako dispenzár mám prednosť, ak mi je zle tak ma vtisnú medzi vyšetrenia. Ved predsa mne sa za tri týždne abo tri mesiace môže sakra tak zhoršiť stav, že skončím v nemocnici.

Zmeň GAE. S takým prístupom nech sa ide vypchať.

S úsmevom ide všetko ľahšie ... usmievaaaaaaaaaaaj sa
Návrat hore
smejko
 ••

Založený: 15.04.2009

PríspevokZaslal: Po,08.03.2010 15:49    Predmet: Odpovedať s citátom

Ahoj martin73, tak také niečo som ani nezažila, ani nepočula. Veď ako ťa môže takto vypoklonkovať? Veď môžeš mať vážny problém a potom čo keď už bude neskoro? Je to katastrofa Evil or Very Mad
Ja chodím ku GAE, keď mám ísť na kontrolu napr. o 3 mesiace - idem vtedy, keď mi to vyhovuje a keď sa mi zhoršil stav alebo nemám lieky. Zvyknem chodiť poobede, lebo vtedy chodia po výsledky a ide to rýchlo. A nikto mi nič nehovorí. Prídem, sadnem do čakárne, vyleze sestrička, alebo doktor a zoberú si papier, alebo kartičku poistenca, založia do poradovníka a čakám, kedy prídem na rad. Nikto mi nič nehovorí ... A keď som dnu, poviem čo chcem ... a idem.
martin73

Založený: 26.11.2009

PríspevokZaslal: Po,08.03.2010 16:08    Predmet: Odpovedať s citátom

smejko Napísal:
Ahoj martin73, tak také niečo som ani nezažila, ani nepočula. Veď ako ťa môže takto vypoklonkovať? Veď môžeš mať vážny problém a potom čo keď už bude neskoro? Je to katastrofa Evil or Very Mad
Ja chodím ku GAE, keď mám ísť na kontrolu napr. o 3 mesiace - idem vtedy, keď mi to vyhovuje a keď sa mi zhoršil stav alebo nemám lieky. Zvyknem chodiť poobede, lebo vtedy chodia po výsledky a ide to rýchlo. A nikto mi nič nehovorí. Prídem, sadnem do čakárne, vyleze sestrička, alebo doktor a zoberú si papier, alebo kartičku poistenca, založia do poradovníka a čakám, kedy prídem na rad. Nikto mi nič nehovorí ... A keď som dnu, poviem čo chcem ... a idem.

Takto to naozaj je...sestrička sa ma pýtala aké mám potiaže...a potom to už vieš.Napriklad ked mi robili kolonoskopiu,na výsledky som čakal skoro 2 mesiace.Kašlem už na to.
Návrat hore
Xanti_dží
 ••••

Založený: 02.02.2007

PríspevokZaslal: Po,08.03.2010 18:49    Predmet: Odpovedať s citátom

martin73 Napísal:
Takto to naozaj je...sestrička sa ma pýtala aké mám potiaže...a potom to už vieš.Napriklad ked mi robili kolonoskopiu,na výsledky som čakal skoro 2 mesiace.Kašlem už na to.
Martin na to nesmieš kašlať,
zmeň lekára. Ako s takým správaním by som sa porúčala raz dva. Tým kašlaním len sebe ublížiš nie lekárovi.

S úsmevom ide všetko ľahšie ... usmievaaaaaaaaaaaj sa
Návrat hore
zdeny
 ••

Založený: 09.10.2008

PríspevokZaslal: Po,08.03.2010 21:41    Predmet: Odpovedať s citátom

Uz jsem o to tu mozna psal, ale mel jsem podobnou zkusenost. Pred dvema lety jsem byl nam mesic v zahranici, a vzal jswm si sebou vswchny klyzma a cipky a kdyz jsem se vratil, a chtel jsem se objednat tak mi sestra rekla, ze az za tri tydny. A kdyz jsem ji rikal, ze mam jen tablety tak ji to moc nezajimalo. A me se to zhorsilo. No a tak jsem se konecne odhodlal ke zmene gae. Uz 2 roky jsem spokojen ikdyz dojizdim asi 120 km.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra forum.crohnclub.sk -> Lekári, nemocnice a úrady Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Prejdi na: