Založený: 26.11.2009 Príspevky: 14 Bydlisko: hrnčiarovce nad parnou
Zaslal: Po,08.03.2010 10:33 Predmet: vyšeternie u GAE si budem musieť zaplatiť
Dnes som bol u môjho GAE bez doporučenia ako ste mi poradili,vlastne do ambulancie som sa ani nedostal..je pravda,že som tam vedený ako dispenzarizovaý pacient...,ale sestrička ma tam odpísala s tým,že ved lieky mám a môže ma jedine tak objednať mimo poradia za 3 týždne,ale len s úhradou mimo poradia,alebo potom až za mesiac a pol!!!
Založený: 02.02.2007 Príspevky: 932 Bydlisko: niekde na východe
Zaslal: Po,08.03.2010 14:58 Predmet: Re: vyšeternie u GAE si budem musieť zaplatiť
martin73 Napísal:
Dnes som bol u môjho GAE bez doporučenia ako ste mi poradili,vlastne do ambulancie som sa ani nedostal..je pravda,že som tam vedený ako dispenzarizovaý pacient...,ale sestrička ma tam odpísala s tým,že ved lieky mám a môže ma jedine tak objednať mimo poradia za 3 týždne,ale len s úhradou mimo poradia,alebo potom až za mesiac a pol!!!
Zmeň GAE,
ved ako ja taký prístup nepoznám. Ako dispenzár mám prednosť, ak mi je zle tak ma vtisnú medzi vyšetrenia. Ved predsa mne sa za tri týždne abo tri mesiace môže sakra tak zhoršiť stav, že skončím v nemocnici.
Zmeň GAE. S takým prístupom nech sa ide vypchať. _________________ Xanti_dží ... kvik-bu
S úsmevom ide všetko ľahšie ... usmievaaaaaaaaaaaj sa
Založený: 15.04.2009 Príspevky: 289 Bydlisko: Košice
Zaslal: Po,08.03.2010 15:49 Predmet:
Ahoj martin73, tak také niečo som ani nezažila, ani nepočula. Veď ako ťa môže takto vypoklonkovať? Veď môžeš mať vážny problém a potom čo keď už bude neskoro? Je to katastrofa
Ja chodím ku GAE, keď mám ísť na kontrolu napr. o 3 mesiace - idem vtedy, keď mi to vyhovuje a keď sa mi zhoršil stav alebo nemám lieky. Zvyknem chodiť poobede, lebo vtedy chodia po výsledky a ide to rýchlo. A nikto mi nič nehovorí. Prídem, sadnem do čakárne, vyleze sestrička, alebo doktor a zoberú si papier, alebo kartičku poistenca, založia do poradovníka a čakám, kedy prídem na rad. Nikto mi nič nehovorí ... A keď som dnu, poviem čo chcem ... a idem. _________________ všetko zlé, je na niečo dobré.....aj keď to tak niekedy nevyzerá
Založený: 26.11.2009 Príspevky: 14 Bydlisko: hrnčiarovce nad parnou
Zaslal: Po,08.03.2010 16:08 Predmet:
smejko Napísal:
Ahoj martin73, tak také niečo som ani nezažila, ani nepočula. Veď ako ťa môže takto vypoklonkovať? Veď môžeš mať vážny problém a potom čo keď už bude neskoro? Je to katastrofa
Ja chodím ku GAE, keď mám ísť na kontrolu napr. o 3 mesiace - idem vtedy, keď mi to vyhovuje a keď sa mi zhoršil stav alebo nemám lieky. Zvyknem chodiť poobede, lebo vtedy chodia po výsledky a ide to rýchlo. A nikto mi nič nehovorí. Prídem, sadnem do čakárne, vyleze sestrička, alebo doktor a zoberú si papier, alebo kartičku poistenca, založia do poradovníka a čakám, kedy prídem na rad. Nikto mi nič nehovorí ... A keď som dnu, poviem čo chcem ... a idem.
Takto to naozaj je...sestrička sa ma pýtala aké mám potiaže...a potom to už vieš.Napriklad ked mi robili kolonoskopiu,na výsledky som čakal skoro 2 mesiace.Kašlem už na to.
Založený: 02.02.2007 Príspevky: 932 Bydlisko: niekde na východe
Zaslal: Po,08.03.2010 18:49 Predmet:
martin73 Napísal:
Takto to naozaj je...sestrička sa ma pýtala aké mám potiaže...a potom to už vieš.Napriklad ked mi robili kolonoskopiu,na výsledky som čakal skoro 2 mesiace.Kašlem už na to.
Martin na to nesmieš kašlať,
zmeň lekára. Ako s takým správaním by som sa porúčala raz dva. Tým kašlaním len sebe ublížiš nie lekárovi. _________________ Xanti_dží ... kvik-bu
S úsmevom ide všetko ľahšie ... usmievaaaaaaaaaaaj sa
Uz jsem o to tu mozna psal, ale mel jsem podobnou zkusenost. Pred dvema lety jsem byl nam mesic v zahranici, a vzal jswm si sebou vswchny klyzma a cipky a kdyz jsem se vratil, a chtel jsem se objednat tak mi sestra rekla, ze az za tri tydny. A kdyz jsem ji rikal, ze mam jen tablety tak ji to moc nezajimalo. A me se to zhorsilo. No a tak jsem se konecne odhodlal ke zmene gae. Uz 2 roky jsem spokojen ikdyz dojizdim asi 120 km.
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre